Super promoții de Paște la DISKOteka Festival

 La DISKOteka Festival iepurașul a venit mai devreme și e pus pe petrecere. Astfel, pe site-ul diskoteka.ro, dar și pe www.bilete.ro sunt disponibile, până pe 30 Aprilie, mai multe oferte speciale, puse la dispoziție de către organizatori. 

 Reducere de 50% la abonamente

 Abonamentele au o REDUCERE de 50% și încep de la 300 de lei pentru toate cele 3 zile de festival. Poți cumpăra abonamente online accesând linkul http://bit.ly/abonamenteDISKOteka sau direct de la punctul de vânzare din Timișoara, Piața Operei (vizavi de Catedrală). Cei care își achizitionează bilete direct de la punctul de vânzare primesc și o surpriză: suveniruri.

 Abonamente de 1 zi 

 În urma nenumăratelor solicitări pentru abonamente pe zile, un lot special de abonamente valabile pentru o zi este disponibil pe site-ul diskoteka.ro, pe bilete.ro și la sediul DISKOteka din Timișoara (Piața Victoriei, vis-a-vis de Catedrală).Pană în 30 aprilie, un lot limitat de abonamente pe zile va permite accesul publicului pentru o zi pe stadionul „Dan Păltinisanu”, în ZONA 1 – standing și ZONA 2 – standing.  

 Intrare gratuită pentru copii   

 „Pentru că am avut foarte multe solicitări venite din partea celor care au unul sau mai mulți copii și doresc să vina cu ei la DISKOteka Festival, managementul a decis ca începând de vineri să lanseze campania #DISKOteka_Family, transmit organizatorii.

 Astfel, copiii cu vârsta cuprinsă între 5 ani și 14 ani au acces GRATUIT alături de cei 2 părinți.Campania este valabilă în limita locurilor disponibile pentru toți cei care cumpără cel puțin 2 abonamente de adult (mama+tata) și DOAR pentru sectoarele de tribună, cu loc pe scaun.

 Această campanie NU se aplică pentru zonele standing și nici pentru abonamentele de 1 zi.

 Profită de ofertele speciale achiziționează-ți acum abonamentul la cel mai mare festival de muzică retro din Europa, unde te așteaptă trei zile de distracție alături de artiștii tăi favoriți.

Lasă un răspuns