O serie de vedete autohtone susțin DISKOteka Festival!

O serie de artiști și vedete autohtone susțin DISKOteka Festival, cel mai mare festival de muzică retro din Europa, ce va avea loc pe 31 Mai – 2 Iunie la Timișoara pe stadionul Dan Paltinișanu. 

Raluka, Jo, Mircea Eremia, Nadir, Noaptea Târziu și Natalia Mateuț sunt doar câțiva dintre artiștii care au primit goodie pack-ul DISKOteka și și-au declarat susținerea pentru cel mai tare eveniment unde se vor auzi hit-urile anilor `80-`90. 

Una dintre susținătoarele surpriză la DISKOteka Festival care a primit cu bucurie gift pack-ul de la organizatori este nimeni alta decât Prințesa Lia, a cărei relație cu Prințul Paul a fost marcată de muzică, după cum mărturisește chiar dansa:  “Trebuie să recunosc că muzica a marcat relația mea cu Prințul Paul și multe dintre amintirile noastre plăcute s-au petrecut în ritmuri de dans. Este clar, în mai-iunie o să fim în Timișoara pentru că sunt bucuroasă că acest concept de festival ajunge și la noi țară. Ne-am ales deja câteva dintre momentele pe care o să vibrăm. Nouă ne plac cam toți artiștii care vin la Diskoteka dar Nana, Sandra și Sabrina sunt printre preferații noștri. Ne ducem acolo pentru muzică, dar și ca să trăim, din nou, povestea anilor care ne-au marcat tinerețea.”

 Pe parcursul celor 3 zile de festival (31 mai, 1 și 2 iunie), vocile hiturilor care au definit muzica de dans din perioada anilor 80 și 90 vor transforma Stadionul ‘Dan Păltinișanu’ în cea mai mare discotecă în aer liber din lume printr-un maraton concertistic impresionant desfășurat pe 5 scene. Peste 50 de artiști, care au lansat pe bandă succese muzicale ce se dovedesc și astăzi la fel de actuale, precum No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Admiral C4C, în marea lor parte în premieră în România, dar și mulți alți artiști, MC și DJ români îndrăgiți, strâng rândurile la Timișoara, punând orașul de pe Bega pe harta marilor evenimente muzicale din 2019. 

Lasă un răspuns