Sabrina Salerno, pictorial fără sutien la 51 de ani!

La 51 de ani, Sabrina Salerno este încă bomba sexy care ne încânta în anii `80.  Ieri, artista și-a bucurat fanii de pe Twitter cu un pictorial incendiar, în care a pozat în lenjerie intimă, dar și într-o rochie transparentă, fără sutien! 

Rochie lungă de dantelă purtată fără sutien, body-uri sexi, dar și latex, completate de un dans senzual, toate acestea au fost complimentate și pe Instagram: “esti frumusețea intruchipata”; “esti top, te iubesc” “arati super”, au comentat fanii Sabrinei pe rețeaua de socializare. 

Cântăreța continuă să încânte și astăzi fani din Franța, Spania, Germania, dar și din țara natală, Italia. Foarte activă profesional, dar și nonconformistă, Sabrina nu se mulțumește să stea locului, ea fiind și actriță, dar și om de televiziune. 

“Nu cred că aș putea alege un singur lucru pe care să-l fac pentru tot restul vieții, m-aș plictisi teribil. Funcționez cel mai bine în haos, dar din fericire sunt o femeie cu picioarele pe pământ și mi-am găsit echilibrul.” mărturisește artista.

Despre ținutele îndrăznețe și stilul vestimentar pe care îl adoptă, Sabrina consideră că este chiar cuminte, pe lângă alte vedete “Eu sunt o călugăriță pe lângă artistele de astazi” declara vedeta recent pentru o publicație românească. 

  “Barbatii au încercat să mă agreseze în trecut”

Deși iubită de fani și cu o carieră frumoasă în spate, dar și cu un corp de invidiat ce arată impecabil chiar și fără lenjerie intimă, artista a avut parte, de-a lungul vieții, de nenumărate incidente mai puțin plăcute.

“Bineînțeles că bărbații au încercat să mă agreseze, dar i-am pus la punct. Pe unii dintre ei i-am și pălmuit. Nu a fost foarte plăcut pentru ei, pentru că am scos tigrul din mine.  Înainte să îl cunosc pe soțul meu, Enrico, în 1994, cu care m-am căsătorit în 2006, aveam foarte multe insecurități și frici, pe care le ascundeam în spatele agresivității, astfel mă protejam de orice și oricine. Dragostea lui Enrico însă și nașterea fiului nostru, Luca, m-a determinat să fac în sfârșit pace cu mine și să descopăr adevăratul sens al vieții. declară Sabrina.

Pe Sabrina vei avea ocazia să o asculți live, pe scena DISKOteka Festival, din Timișoara, de pe stadionul „Dan Paltinisanu”, între 31 Mai și 2 Iunie, în cadrul celui mai mare festival de muzică retro din Europa.

În urma nenumăratelor solicitări pentru abonamente pe zile, un lot special de abonamente valabile pentru o zi este disponibil pe site-ul diskoteka.ro, pe www.bilete.ro și la sediul nostru din Timișoara (Piața Victoriei, vis-à-vis de catedrală). Cumpără-ți acum abonamentul valabil o singură zi!  

Lasă un răspuns