Noaptea Târziu vin la DISKOteka!

Îndrăgiții vloggeri Noaptea Târziu confirmă prezența la DISKOteka Festival, la Timișoara, și promit să se distreze împreună cu fanii la cel mai mare festival de muzică retro din Europa. 

Cucu, Cuza și Emi au primit pe rând suvenirurile de la echipa DISKOteka și s-au distrat pe instagram cu magneți de frigider, cuburi rubik și căni personalizate. Nu uită să participi și tu la concursul de pe pagina de facebook DISKOteka, unde ai șansa să câștigi un super goodie bag ca al băieților de la Noaptea Trziu.

Noaptea Târziu este cel mai de success proiect de vloggeri care parodiază cele mai mari hit-uri. În cei trei ani de activitate, Noaptea Târziu a depășit pe YouTube un milion de abonați și 300 milioane de vizualizări. Printre cele mai cunoscute parodii ale băieților se număra “Sunt un cocalar” și “Loftista”.

 Dacă vrei să petreci împreună cu Emi, Cuza și Cucu la cel mai tare festival al muzicii retro din Europa, intră pe www.diskoteka.ro și ia-ți abonamentul valabil pe o zi din lotul special disponibil. 

Toate detaliile și noutățile care apar în cadrul DISKOteka Festival pot fi urmărite pe site-ul festivalului – diskoteka.ro –  și pe pagină de facebook dedicată evenimentului – facebook.com/events. 

Lasă un răspuns