Raluka vine la DISKOteka Festival!

Cântăreața Raluka se alătură artiștilor care se vor distra împreună cu cei 45.000 de fani la DISKOteka Festival, între 31 Mai și 2 Iunie pe stadionul “Dan Paltinisanu” din Timișoara. 

Artista a acceptat invitația de a participa la evenimentul care va reuni peste 50 de artiști ai anilor `80 -`90, timp de 3 zile, în cadrul celui mai mare festival de muzică retro din Europa. 

Raluka a primit și o surpriză din partea organizatorilor, un “goodie bag” cu suveniruri DISKOteka, ce poate ajunge și la tine dacă ne urmărești pe rețelele de socializare, pe pagina de facebook https://www.facebook.com/DiskotekaMusicFestival, dar și pe Instagram, @diskotekamusicfestival, acolo unde ți-am pregătit multe, multe surprize, dar și ultimele noutăți despre festival. 

Raluka este o cântăreața româncă de muzică dance-house, cunoscută și îndrăgită de publicul român pentru hit-uri celebre precum „Aroma”, „Ieri Erai” sau „I like (The Trumpet)”. Pe simpatica și talentată artistă o puteți urmări pe Instagram la @ralukaofficial. 

Toate detaliile și noutătile care apar în cadrul DISKOteka Festival pot fi urmărite pe site-ul festivalului – diskoteka.ro –  și pe pagina de facebook dedicată evenimentului.

Lasă un răspuns