La DISKOteka Festival iepurașul vine mai repede și e pus pe petrecere!

În urma miilor de solicitări pentru abonamentele pe zile la DISKOteka Festival Timișoara, un lot special de abonamente valabile pentru o zi, va fi disponibil, în curand, pe site-ul de bilete www.bilete.ro

Pentru 20 de zile, din 10 Aprilie până pe 30 Aprilie, un lot limitat de abonamente pe zile va permite accesul publicului pe stadionul Dan Paltinisanu, în zona 1 și zona 2, direct la show-urile preferate.

Verifică pe diskoteka.ro programul festivalului, alege ziua dorită și cumpără-ți abonamentul valabil pe o zi! Apoi, doar bucură-te de cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor `80 – `90, DISKOteka Festival 2019.

Mai sunt doar 52 de zile pana îți vei vedea, live pe scena, preferatul din cei peste 50 de artiști prezenți în cadrul celui mai mare festval de muzica retro din Europa, DISKOteka Festival, la Timisoara pe stadionul Dan Paltinisanu. Printre numele sonore care au dominat piața muzicală în periada `70 – `90 și care vor concerta la Timișoara se numără Thomas Anders – Modern Talking, CC Catch, Alphaville, Sabrina, Sandra, Boney M, Nana, Mr. President, Ace of Base, East 17 sau Haddaway. Organizatorii pregătesc și trei momente speciale in memoriam Michael Jackson, Freddie Mercury și Prince.

Lasă un răspuns